Apunta’t al TAEE, el nostre Taller d’estimulació de la intel·ligència emocional

, , Ohana mayo 29, 2019
 Apunta’t al TAEE, el nostre Taller d’estimulació de la intel·ligència emocional

Apunta’t al TAEE, el nostre Taller d’estimulació de la intel·ligència emocional

El 80% de l’èxit personal recau en la intel·ligència emocional. Fes un regal al teu fill/a per tota la vida i apunta’l al nostre taller.

Es tracta d’un taller adreçat a alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i superior que pretén afavorir el desenvolupament integral de l’alumnat. En aquest taller setmanal adquiriran eines i estratègies per gestionar les seves emocions potenciant la seva seguretat i autoestima. Mitjançant el joc i la diversió treballarem aspectes clau com l’autocontrol i gestió de les emocions, l’empatia i el sentiment de responsabilitat, els estils de comunicació efectius i les habilitats socials.

L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent que té com a objectiu potenciar el desenvolupament de els competències emocionals com a element essencial per l’evolució integral dels nens, tot capacitant-los per afrontar millor els reptes que se li puguin plantejar al llarg de la seva vida.

L’educació emocional s’entrena mitjançant metodologies vivencials i pràctiques, que provenen de l’experiència personal del nen, el seu entorn i les seves necessitats. Realitzar el taller d’educació emocional permet que els educadors puguin observar les situacions que viuen els nens i acompanyar-los en el procés de posar nom als seus sentiments, observar els dels altres, aprendre a gestionar-los i resoldre les seves situacions amb èxit, sempre respectant els drets dels altres.

Les persones encarregades de portar a terme el TAEE són psicòlegs i psicòlogues de la Cooperativa Ohana, liderades per la psicòloga clínica Mercè Soler Soriano. Els i les professionals d’Ohana Cooperativa porten realitzant aquest taller des de més de 5 anys a centres educatius de Badalona i El Maresme.

L’organització i la dinàmica del taller s’orienta a aconseguir un ambient acollidor que motivi i faci sentir còmodes als nens i nenes que hi acudeixen. Cal buscar que es sentin segurs i segures per a que s’obrin emocionalment. Per tal de treballar els continguts proposats es realitzen activitats diferents: debats de grup, visionat de vídeos, representació de role-playing, concurs per parelles, rodes de relaxació, etc.

Els realitzem a la seu d’Ohana i a l’escola dels vostres fills i filles. Si us interessa poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@ohana.cat o al telèfon 636267373 / 677289597.

Més informació: www.ohana.cat

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *