CONEIX ELS NOSTRES SERVEIS DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES SOCIALS

, , , Ohana septiembre 6, 2019
 CONEIX ELS NOSTRES SERVEIS DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES SOCIALS

CONEIXEU ELS NOSTRES SERVEIS DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES SOCIALS?

A tots els espais on hi ha relacions humanes hi ha conflictes, especialment a l’espai públic, és a dir, comunitats de veïns, als serveis i equipaments públics, a la feina, als comerços, a espais d’oci, als clubs esportius,…són els anomenats conflictes socials.

Els conflictes socials són aquells que afecten a la convivència entre els membres d’un determinat grup social (com una empresa, un col·lectiu, un veïnat o un ajuntament), entre diferents grups socials, o a la societat en general.

La tipologia de conflictes en l’àmbit social és molt diversa, poden ser conflictes petits o grans, de més o menys intensitat, conflictes que afectin a una part de la comunitat o que afectin al conjunt de la població, conflictes més o menys mediatitzats, conflictes amb presència o no de situacions violentes, etc. però en tots ells trobem un factor comú: que afecten a la bona convivència.

En tots aquests casos, la mediació i la utilització mecanismes alternatius de resolució de conflictes són una bona eina per millorar la convivència, per aquest motiu, des de Ohana Cooperativa intervenim en conflictes a les comunitats de veïns, a l’àmbit l’empresarial, l’esportiu, en les organitzacions i el sector públic.

A @Ohanamasnou analitzem les causes que l’han originat, propiciant espais de diàleg entre els actors involucrats, promovent que les parts es trobin solucions consensuades i ajudant a que les parts arribin a acords. Si vols més informació posa’t en contacte amb nosaltres al 677289597 o escriu-nos a info@ohana.cat

#mediació #mediaciócomunitaria #comunitatsdeveins #conflictessocials #convivència #elmasnou #cooperatives #psicologia

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *