ESPAI PSICOEDUCATIU EN PETIT GRUP. UN ESTIU PER SEGUIR APRENENT!!

, , , Ohana junio 11, 2020
 ESPAI PSICOEDUCATIU EN PETIT GRUP. UN ESTIU PER SEGUIR APRENENT!!

Vine a OHANA I no et despengis de la teva formació I FES NOUS AMICS

A l’espai psicoeducatiu d’Ohana, psicòlegs/es especialitats en aprenentatge acompanyaran al infants i joves per entrenar les seves necessitats en motivació, organització i planificació i reben suport en lectura, escriptura, llengües, matemàtiques…

A l’espai psicoeducatiu, els infants de 6 a 14 anys, podran realitzar deures i treball escolar, preparar exàmens, aprendre a fer resums, fer treballs i el més important aprendre a treballar en equip. El vincle que es crea treballant en grup ajuda a créixer en seguretat, autonomia i motivació.

L’acompanyament es realitzarà a mida en funció de les necessitats individuals de cada infant. Es farà una entrevista individual amb cada família abans de començar el servei.

El taller es realitzarà del 29 de juny al 30 de juliol, de dilluns a dijous, de 15:45 a 16:45 hores, a la seu d’Ohana cooperativa del Masnou.

Grups reduïts, màxim 6 infants i seguint els protocols d’higiene del Covid-19.

Preus per setmanes: 1 setmana 40€, 2 setmanes 70€, 3 setmanes 90€, 4 setmanes 100€ i 5 setmanes 110€.

Per més informació i inscripcions contacta a info@ohana.cat o al telèfon 677289597

 

#reeducacions #deures #treballcooperatiu #leptoescriptura #reforçescolar #dislexia #hiperactivitat #inteligenciaemocional #educacionemocional #psicologiainfanil #gestiondeconflictos #cooperativa

 

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *