Impulsem la Mediació esportiva al Maresme

Ohana abril 25, 2019
 Impulsem la Mediació esportiva al Maresme

Impulsem la Mediació esportiva al Maresme

Estem acostumats/des a observar actituds violentes en el món de l’esport professional, especialment el futbol, i sovint aquestes actituds i agressions també es donen en l’esport base, ja sigui per part de jugadors/es, d’entrenadors/es o de familiars i aficionats/des.

La competitivitat, la proximitat en el joc, el cansament, les altes expectatives, …són factors que fan inevitables els conflictes en el marc de l’esport.

Donat que els conflictes són inevitables, i que l’esport base juga un paper clau en l’educació no formal de la nostra infància i joventut, des d’Ohana treballem per donar suport als clubs en la millora de la seva convivència i dotar-los d’eines de suport educatiu i de resolució positiva de conflictes.

Des de la Cooperativa Ohana impulsem el projecte de Mediació i Esport al Maresme per enfortir la convivència i reduir la violència en el món de l’esport base, és a dir, als clubs esportius en els que juguen nens, nenes i joves. Com ho fem? incorporant la mediació i altres mètodes de resolució positiva de conflictes i prenent de referència el projecte de resolució de conflictes i mediació a l’esport iniciat per la Universitat Oberta de Catalunya i realitzat a Barcelona i altres indrets de Catalunya.

Per a més informació contacteu amb nosaltres a info@ohana.cat o al 677289597.

Verònica Soler. Politòloga, conflictòloga i mediadora.
www.ohana.cat

PROJECTE MEDIACIOESPORTIVA

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *