Psicoreiki

Ohana enero 25, 2019
 Psicoreiki

Som pura energia: l’ésser humà, amb el cervell per abanderat, amb els seus milions d’impulsos elèctrics…; I vivim en un univers carregat d’energia: la mare terra amb la seva energia geotèrmica… l’univers, amb els seus astres i estels que irradien energia, com la solar.

L’ésser humà consta de tres plans: físic, emocional i espiritual es mantenen en equilibri mentre el Ki, que és l’energia vital, està ben enfortida. Si aquesta es debilita, el pla físic pot emmalaltir.

Per enfortir el Ki, s’utilitza el Rei, que és l’energia de l’univers. La psicologia s’encarrega d’acollir el món emocional, de mostrar altres camins, d’utilitzar diverses tècniques per ampliar la mirada.

Així entenc jo el psicoreiki, un treball d’equilibri energètic on jo, com a reikiana, actuo com a canal agafant l’energia de l’univers per carregar d’energia els plans físic, emocional i espiritual, per una banda; i per l’altre, com a psicòloga, utilitzo les tècniques psicològiques podent fer un treball més ràpid i profund al estar el Ki del pacient més carregat i amb més equilibri.

Les sessions seran d’una hora i constaran dels dos treballs. Bellugant les energies amb el Reiki i fent un treball psicològic posterior.

Terapeuta: Anna Viñals Sala
Les sessions es realitzen els divendres al matí i a la tarda.
Per a més informació contacta amb nosaltres a info@ohana.cat

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *