Què són els elogis?

Ohana marzo 3, 2021
 Què són els elogis?

ELS ELOGIS són afirmacions sinceres que descriuen un aspecte positiu d’una altra persona, es tracte de  convertir en paraules aquella  mateixa emoció que ens ha generat un sentiment positiu  en nosaltres i retornar-lo per tal que l’altre persona s’adoni i compartir-lo plegats.

Moltes vegades tenim pensaments positius envers el que fan les persones amb les quals ens relacionem cada dia, però no ho verbalitzem. Donem per fet que no cal, però en canvi sí que anem comunicant el que no ens agrada, per aquest motiu us volem convidar a fer molts elogis perquè tenen un gran efecte emocional positiu tant pel que el fa, com pel que el rep.

EFECTES DELS ELOGIS:

Pel que el fa: satisfacció en compartir una emoció positiva, reforça el vincle

Per qui el rep: emoció positiva (alegria, satisfacció, motivació per sentir-se estimat …),  permet ampliar el seu autoconeixement,  reforça el vincle afectiu, aprèn a acceptar verbalitzacions positives cap a la seva persona o acció i rep un model de comunicació que podrà fer servir.

OHANA et convida a fer 3 elogis diaris perquè experimenteu per tu mateix aquestes emocions i sensacions positives que et sembla la proposta?, ens encantarà rebre els vostres comentaris,

ALOHA

#ohanamasnou #cimpsicologiabdn #emocionalemotion # psicologia infantil #adsicologiaadults #teràpia familiar  #pensamientospositivos positivo educacionemocional emocional

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *